Fraktfritt över 350Kr inom sverige *
Fraktfritt över 350Kr inom sverige *
Varukorg 0

Om rosteriet

Välkommen till Werme Kafferosteri, ett microrosteri där passionen för kaffe möter år av erfarenhet från några av världens mest pulserande städer. Med mig, Fredrik Werme, som drivande kraft och en gedigen bakgrund från hotell- och restaurangscenerna i Stockholm, Avignon och London, är varje kopp kaffe en smakrik resa från gård till kopp.

Jag är stolt över att erbjuda kaffe av högsta kvalitet, där varje bönas resa är lika viktig som den färdiga koppens njutning. Vår "single origin" filosofi innebär att varje kaffe kommer från en specifik gård och ett specifikt land, vilket garanterar en unik smakupplevelse som fångar essensen av dess ursprung.

Rosteriet är ett microrosteri som specialiserar sig på att rosta ljust för det mesta. Vi brinner för bärtorkade kaffesorter och strävar alltid efter att lyfta fram deras unika smaker och aromer till fullo.

Med mitt fokus på hållbarhet och rättvisa handelsprinciper är varje kopp kaffe från Werme Kafferosteri inte bara en njutning för smaklökarna, utan också ett uttryck för min respekt för miljön och de människor som odlar våra kaffebönor.

Vårt utbud ändras konstant då vi ständigt är på jakt efter "den perfekta koppen".